رولت بادنجان

مواد لازم

بادنجان یک کیلوگرم
گوشت چرخ‌کرده 150 گرم
پیاز سرخ‌کرده چهار قاشق غذاخوری
زرشک دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم


رولت بادنجان

طرز تهیه

بادنجان را به قطر یک سانتی‌متر از طول برش بزنید و در روغن سرخ کنید. گوشت و پیازداغ را تفت داده و زرشک، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بریزید سپس رول کرده و با خلال محکم کنید. برای تزئین از ماست چکیده استفاده کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد