دلمه مرغ و کرفس و قارچ

مواد لازم

برای 4 نفر 
 ژامبون گوساله  4 ورقه ی بزرگ
 سینه ی درشت مرغ، بدون استخوان  4 عدد

مواد داخل سینه ی مرغ


 قارچ بزرگ  125 گرم
 ساقه ی کرفس  1 عدد
 خرده نان تازه  15 گرم

برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ


 سس گوجه فرنگی  2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
 سس سویا  1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)
 روغن مایع  1 قاشق سوپ خوری(15 میلی لیتر)

طرز تهیه

برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ، قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن کنید. در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید. دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید. سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید. سینه های مرغ را بر روی منقل ( یا در کباب پزی که از قبل گرم شده) به مدت 5 دقیقه کباب کنید. سپس مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را روی دلمه ی مرغ بمالید و به مدت 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. سینه های مرغ را برگردانید و پس از 5 دقیقه، همین کار را با مالیدن بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تکرار نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد