دلمه فلفل و بادمجان

مواد لازم
– گوشت چرخ کرده 500 گرم

– برنج 5/1 پیمانه

– لپه 2/1 پیمانه – پیاز 1 عدد

– سبزی معطر نیم کیلو

– سرکه یا آبلیمو 5 تا 6 قاشق غذاخوری

– شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری

– ادویه 1 قاشق مرباخوری

– رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

– زردچوبه 1 قاشق مر باخوری

– نمک و فلفل به میزان لازم

– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا 6 عدد

 
طرز تهیه
دو عدد پیاز را نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم بعد گوشت اضافه می کنیم تفت می دهیم رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد