گارنی یاریخ

مواد لازم

بادنجان شش عدد
گوشت چرخ کرده 250گرم
نمک و جعفری به میزان لازم
سیر چهارحبه
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد


گارنی یاریخ

طرز تهیه

بادنجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان یک برش زده و به آنها نمک می‌زنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار کمی روغن تفت داده، بعد  گوشت و نمک را می‌افزاییم آن‌گاه رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر می‌داریم. در این لحظه بادنجان‌ها را در روغن مایع سرخ کرده و درون صافی می‌گذاریم. مواد گوشتی را داخل بادنجان‌ها پر کرده و در مقداری رب‌گوجه‌فرنگی سرخ شده که یک لیوان آب به آن افزوده‌ایم ده دقیقه می‌پزیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد