مواد لازم
( برای ۳ تا۶ نفر)
▪ تخم مرغ ۸ عدد
▪ آرد ۱ قاشق چایخوری
▪ زرشک ۱ قاشق غذاخوری
▪ مغز گردو ۳/۱ پیمانه
▪ نمک ۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل سیاه ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ روغن یا کره ۴/۱ پیمانه
▪ تره پیازچه ۲/۱ پیمانه
▪ جعفری ۲ پیمانه
▪ گشنیز ۲/۱ پیمانه
▪ شبت ۴/۱ پیمانه
▪ شنبلیله ۲/۱ پیمانه
طرز تهیه
سبزی را بدقت تمیز می کنیم و می شوییم و در سبد می ریزیم تا آب آن کامل گرفته شود بعد ریز خرد می کنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و می گذاریم سبزی سرد شود بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بهم می زنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز می افزاییم سبزی که کامل سرد شد در مایع می ریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی می ریزیم و درصورتیکه تابه بکار بردیم آنرا روی آتش می گذاریم تا روغن داغ شود بعد مایع را داخل روغن می ریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف می کنیم و در آنرا می گذاریم و حرارت زیر را ملایم می کنیم تا زیر کوکو کامل برشته شود بعد کوکو را بهر فرم که بخواهیم می بریم و قطعات کوکو را بر می گردانیم تا روی آن نیز کامل برشته شود . اطراف آنرا می توانیم با حلقه های گوجه فرنگی تزیین کنیم .