مواد لازم
کلم 1 عدد ۱(تا ۵/۱ کیلوگرم )
گوشت سینه مرغ ۵/۰ کیلوگرم
سیب زمینی پخته شده ۳ عدد کوچک
زنجبیل یک سوم قاشق چایخوری
قارچ ریز شده ۲۵۰ گرم
پیازچه ۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر رنده شده ۲ حبه
طرز تهیه
یک قابلمه بزرگ را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش آید، ۳ قاشق غذاخوری پر نمک داخل آن ریخته و برگ های اطراف کلم را جدا کرده تا به برگ های تازه برسیم، سپس آن را با کارد تیز جدا می کنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می دهیم، سپس از داخل آب جوش آن را بیرون آورده و داخل ظرفی که محتوی آب سرد است قرار می دهیم، ورقه های برگ کلم را از داخل آب سرد بیرون آورده و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و روی آن را می اندازیم.
حال گوشت سینه مرغ را ریز خرد کرده و قارچ را ریز خرد می کنیم، پیازچه ها را ریز خرد کرده، سیب زمینی پخته شده را از رنده درشت رد کرده و قسمت وسط کلم را ریز خرد می کنیم، حدود یک لیوان این مواد را در ظرفی ریخته و نمک و فلفل و زنجبیل و سیر را اضافه می کنیم و با دست، مایه را مخلوط می کنیم، مواد آماده پیچیدن است، برگهای آماده را برداشته و یک قاشق از مواد را داخل برگ کلم قرار داده و آن را می پیچیم، دلمه های پیچیده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای که در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاریم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از۲ ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.