این غذا جزء غذاهای سنتی هلند است و افراد سالخورده هلندی، هفتهای یک بار این دلمه را برای اعضای خانواده خود تهیه میکنند.
مواد لازم
کلمبرگ سفید و قرمز دو عدد
آب گوشت دو لیوان
گوشت چرخکرده 400 گرم
کره 50 گرم
خردههای نان ساندویچ 80 گرم
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
کلمبرگها را به مدت 10 دقیقه در آبجوش و نمک قرار دهید تا نرم شود. سپس برگها را به آرامی و با دقت جدا کرده و در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخکرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل بیفزایید، در نهایت خردههای وسط نان ساندویچی را به گوشت چرخکرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخکرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را درون قابلمهای بگذارید و مقدار آبگوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید.
سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم روی دلمهها قرار دهید تا باز نشوند دلمهها بعد از نیمساعت کاملا پخته میشوند.