دلمه باید تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملاً درسته بماند و مواد داخل آن
خارج نشود. برای این منظور باید حرارت زیر دلمه ملایم باشد و مقدار آبی که
برای پختن آن مصرف میشود بهتدریج از کنار ظرف دلمه ریخته شود و بعد از
پخته شدن آب دلمه باید کاملاً تبخیر گردد.
نکته حساس در تهیه انواع کوکو
آن است که روغن کوکو باید کاملاً داغ شود بعد مایه کوکو را در آن ریخت و
بهتر است در صورت داشتن فر کوکو را در ظرف نسوز تهیه کرد که راحتتر از ظرف
جدا شود و در صورت طبخ در روی آتش یا چراغ باید روی در کوکو را مقداری آتش
ریخت تا زیر و روی آن برشته شود. در صورتیکه کوکو را نازکتر درست کردیم
احتیاج به آتش نیست در آن را میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم. برای تهیه
کوکو از ظرف تفلون میتوانیم استفاده کنیم. انواع کوکو را میتوانیم در
ظرفهای کوچک نسوز یا تفلون آماده کنیم و بدون اینکه آن را ببریم درسته و
قالبی در ظرف برگردانیم.