دلمه قارچ با مرغ

مواد لازم

قارچ نیم کیلوگرم
سینه مرغ یک عدد
پنیر موتزارلا 200 گرم
پیاز یک عدد
فلفل دلمه‌ای یک عدد
روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
سس گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

موادلازم برای سس سفید

آرد سه قاشق غذاخوری

 شیر یک پیمانه

کره ۵۰ گرم


دلمه قارچ با مرغ

طرز تهیه

سینه مرغ را ریز خرد کنید و با روغن‌زیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه کنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجه‌فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایه‌های قارچ را جدا کنید و قسمت‌های سیاه داخل کلاهک قارچ را بتراشید.آنگاه آرد سفید را در کره تفت دهید و کم‌کم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یک مایع صاف به دست آید و بگذارید کمی خنک شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر کنید و کمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچ‌ها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچ‌ها سس سفید بریزید و درون فر 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد