مواد لازم
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو گرم
جعفری وترخان :۲ پیمانه
گردو : ۲ قاشق غذا خوری
زرشک : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز :یک عدد
گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
روغن ،نمک ، فلفل ونان لواش :به اندازه کافی
طرز تهیه
سبزی ها را پاک وخرد می کنیم ،مغز گردو رامی کوبیم ، زرشک را پاک کرده ومیشوییم.
در
یک ظرف مقداری روغن ریخته ،گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،بعد
سبزیها ،مغز گردو ،زرشک ، نمک ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه
دواستکان آب به آن اضافه می کنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن
تمام وسرخ شود .
دور نان های لواش را در می آوریم وبه شکل چهار گوش یا
مستطیل می بریم . دروسط هر تکه نان مقداری از مایه گوشت رامی گذاریم بعد
نان رامثل بغچه یا به شکل دلمه یا به شکل لوله در می آوریم .
ظرف مخصوص
فر را چرب کرده ودلمه ها را داخل آن می چینیم وبا حرارت ملایم میگذاریم
نان ها سرخ شود . یا می توانیم دلمه ها را دانه دانه روی حرارت ملایم در
ماهیتابه سرخ کنیم .
وقتی دلمه ها سرخ شد در دیسی یک برگ کاهوی شسته شده می گذاریم ودلمه ها را روی آن می چینیم .
می توانیم برای تزئین کمی زعفران حل کرده وبه شکل خال خال روی دلمه ها بگذاریم ویا با سبزیجات آن را تزئین می کنیم.