گردو خردشده 400 گرم
سبزی دلمه (تره، شوید و مرزه) و برگ مو از هر کدام 500 گرم
رب گوجهفرنگی و ماست از هر کدام دو قاشق سوپخوری
زرشک 50 گرم
پیاز داغ سه عدد
برنج یک پیمانه
نمک، فلفل، گلسرخ و زعفران آبکرده به میزان لازم
دلمه برگ مو ترکیه
طرز تهیه
ابتدا برگها را بشویید، سپس در یک قابلمه آب را به جوش آورید، برگها در آب جوش ریخته پس از سه دقیقه آبکشی کرده و آب سرد بزنید همه مواد دلمه را با هم مخلوط کرده روی تخته اول یک برگ را باز کنید و از مواد وسط آن بگذارید بعد به صورت لولهای کوچک یا بزرگ درون قابلمه به ردیف بگذارید. در پایان کمی آب مرغ روی دلمهها ریخته و یک در قابلمه کوچکتر روی آنها گذاشته و حرارت را کم کرده تا آرامآرام پخته شود. میتوانید از گوجهسبز و پیاز داغ برای تزئین استفاده کنید.