مواد لازم
فلفلدلمهای (در صورت امکان رنگی) سه عدد
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز یک عدد
بادنجان یک عدد
جعفری ساطوریشده سه قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا در صورت تمایل 100 گرم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
آب، نمک و فلفل به میزان لازم
دلمه فلفل دلمه ای
طرز تهیه
پیاز را نگینی کرده و تفت میدهیم تا به صورت طلایی دربیاید، بعد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت میدهیم. زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجهفرنگی و دو قاشق آب را به آن اضافه میکنیم.
بادنجانها را به صورت حلقهای یا نگینی درمیآوریم و در ظرف دیگری سرخ میکنیم و آن را به مواد گوشتی اضافه کرده و تفت میدهیم و روی حرارت کم به مدت پنج دقیقه میگذاریم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روی حرارت برداشته، جعفری را اضافه کرده و هم میزنیم. سر فلفلدلمهایها را بریده و داخل آن را خالی میکنیم و مواد گوشتی را درون آن میریزیم و روی آن را پنیرپیتزا ریخته و در فلفل را روی آن میگذاریم. آنگاه فلفلها را داخل یک ظرف گذاشته، کف ظرف را به اندازه نیمسانت آب ریخته و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت بیست دقیقه میپزیم.