مواد لازم
▪ کدوی کوچک؛۵۰۰ گرم
▪ برنج نیم پز؛ نصف پیمانه
▪ گوجه فرنگی خرد شده؛ ۲عدد
▪ پیاز رنده شده؛ ۱عدد
▪ جعفری خرد شده؛ نصف پیمانه
▪ پودر زیره؛ ۱ قاشق چایخوری
▪ آبلیمو؛ ۲/۱ لیوان
▪ نمک، فلفل و زردچوبه؛ ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای چاشنی
▪ آب ولرم؛ ۳ لیوان
▪ رب گوجه فرنگی؛ ۳ قاشق غذاخوری
▪ روغن مایع؛ ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک؛ ۱ قاشق چایخوری
▪ آبلیمو؛ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱) کدوها را تمیز بشویید. سپس سر آنها را جدا کرده و آرام با نوک چاقو داخلشان را خالی کنید.
۲)
برنج نیم پز را با گوجه فرنگی ریز شده، پیاز، جعفری، ادویه و آبلیمو
مخلوط کرده و از مخلوط آماده شــده به اندازه کافی درون کدوها
بریزید و سر کدوها را آرام بگذارید و آنها را در قابلمه بچینید.
۳)
مواد چاشنی را با هم مخلوط کنید و کمکم از کنار قابلمه به دلمهها
اضافه کنید و همین که به درجه جوش رسید، حرارت آن را ملایم کنید تا به
مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم ساعت بپزد.
دقت کنید در آخر سس آن کمی غلیظ باشد و کدوها پخته باشد.
در غیر این صورت کمی آب به آن اضافه کنید تا زمانی که کدو ها خوب پخته شوند.