مواد لا زم
برای ۴ نفر
▪ فلفل دلمه ای قرمز یا سبز یا زرد ۴ عدد
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
▪ روغن آب کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ برنج ۱۰۰ گرم
اگر تمایل دارید میتوانید برای مواد دلمه به اندازه نصف پیمانه از لپه نیم پز هم استفاده کنید .
▪ رب گوجه فرنگی ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل سیاه و شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ جعفری خرد شده ۳/۱ پیمانه
▪ نعناع خرد شده ۳/۱ پیمانه
▪ پیاز چه ۳/۱ پیمانه
▪ ترخون ۳/۱ پیمانه
▪ میتوان فقط از مرزه هم خشک یا تازه استفاده کرد
طرز تهیه
پیاز سرخ کرده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده روی آتش
می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. رب گو جه فرنگی را در
نصف لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل اضافه می
کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود .بعد گوشت را از روی
آتش بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.
سر فلفلها را می بریم و
تخمهای داخل آنرا خالی می کنیم و فلفلها را با آب و نمک کمی جوش می دهیم تا
فلفلها کمی نرم شوند . گوشت آماده شده و سبزیجات و شکر و برنج را با هم
مخلوط می کنیم و کمی نمک هم به داخل آن می پاشیم .
بعد درون فلفل ها را
با مایه آماده شده پر می کنیم و در آنرا می گذاریم و آنها را مرتب در ظرف
می چینیم و با کمی آب گوشت یا آب ساده می پزیم بعد دلمه ها را در دیس گردی
بشکل شعاع می چینیم وسط دیس و فاصله بین دلمه ها را با نخود سبز پخته شده
تزیین میکنیم .این دلمه با سس گوجه فرنگی نیز می توان صرف کرد.